СЕО методи и цели

 

Методите за СЕО оптимизация биват разделяни по цветови признак - БЕЛИ, СИЕИ и ЧЕРНИ. Аз понеже съм далтонист използвам Всичките :)


Oсновна мисия на СЕО оптимизацията е да предостави възможност на Гугъл да прихване ценни за него страници. Това става като се работи както върху интернет приложението (самата страница) така и като се събират линкове за нея. Разбира се тези наставления са най-общи и спазването им от вас може да доведе както до Покачване на индекса ви в Гугъл така и до сгромолясването на интернет страницата Ви и/или тоталното и изхвърляне от чичко гугъл. Защо това е така ли? Представете си го като каране на кола по пътя. Ако карате внимателно и не превишавате скоростта то със сигурност ще стигнете до желаната от вас СЕО цел, но ако карате невнимателно могат да ви спрат за Нарушаване на правилата и/или да катастрофирате. Точно това е работата на СЕО специалистите да шофират внимателно със позволената скорост, защото както натискането на педала за газта, така и натискането на педала за спиране до край не са полезни за Вас.
 
Ляв ъгъл на рамката за  СЕО оптимизация Десен ъгъл на рамката за  СЕО оптимизация

Какво представлява СЕО оптимизацията на интернет приложение

 

СЕО-то всъщност не е магия. За да се оптимизира една страница за търсачката наречена Гугъл или с други думи да накараме тази страница да излиза в първите резултати на Гугъл трябва да се спазват няколко прости правила. Питате се защо като са прости тогава не всички ги изпълняват, нали? Ето я и СЕО уловката - тези правила могат да са леснички, но пък за сметка на това са Много


СЕО транспорт и Посредници

Сео оптимизатора се явява един вид посредник между дизайнерите и Гугъл. Той най-общо казано се грижи да оптимизира процесите, които се случват между тези два различни свята. Но като се позамислите и в живота е така винаги се търси баланса между красивото и функционалното.

 
Ляв ъгъл на рамката за  СЕО оптимизация Десен ъгъл на рамката за  СЕО оптимизация

| Нотариус Нови Пазар | Нотариус Бургас | Мотори Скутери АТВ ремонт | Блиндирани врати | Блиндирани врати